petek, 20. marec 2015

Ucker zvezda otroštva! 


Revija "Quien" je ustvarila seznam sedmih ljudi, ki so postali slavni, kot majhni otroci. Na ta seznam so dodali igralca in pevca Christopherja Uckermanna, ki je svojo kariero začel z enajstimi leti.

Igralec, pevec, tekstopisec in producent so zapisali. Christopher Uckermann čigar kariera se je začela, ko je imel zgolj 11 let v televizijskih reklamah. Vendar pa je bolj znan postal v telenoveli "El Diario de Daniela" in "Amigos Por Siempre."                                                                                                 Leta 2004 pa je postal poznan po vsem svetu, ko je dobil glavno vlogo v telenoveli "Rebelde", kjer je zaigral skupaj z Anahi in Dulce Mario. Po uspehu telenovele, kot tudi skupine, ki je bila tam ustanovljena, je Christopher poskušal s srečo z solo albumom "Somos." Njegov album ni bil tako uspešen, kot pa so bili ostali od ex-RBD članov.                                                                                           Trenutno je Christopher v zvezi z voditeljico Natalio Tellez, in zdi se, da je petje in igranje za Christopherja že preteklost.

Zadnji stavek, ki so ga zapisali v reviji, ni čisto resničen. Čeprav o njemu ne slišimo več toliko iz medijev, je Christopher lani končal z snemanji filma Mind Puppets v New Orleansu, za katerega je posnel tudi uvodno pesem. Poleg tega pa bo od aprila naprej začel snemati film z naslovom "Esceptica."

Ni komentarjev:

Objavite komentar