nedelja, 22. marec 2015

Maite Perroni: "Pot do prave ljubezni"


Forumi, snemalni studiji, intervjuji, fotografiranje, spoznavanje novih ljudi. S tem ritmom življenja se srce težko zaljubi in takšno rutino življenja zelo dobro pozna Maite Perroni.

dvaintrideset letna igralka in pevka je sedaj srečna zraven partnerja, producenta in pevca Koko Stambuka. Maite je morala prepotovati kar nekaj razmerij, da je prišla do prave ljubezni.

Njuna pot se je začela leta 2005, ko se je Maite zaljubila v prijatelja iz skupine RBD. Njeno srce je osvojil Guido Lariso, glasbeni producent in kitarist. Ljubezen med njima je vzcvetela tako hitro, da tega nista mogla skrivati in seveda Guido ni okleval niti za trenutek, saj jo je na koncu tudi zasnubil.                                                                                   Toda par ni nikoli določil datum poroke. "To ni bila zveza kakršne sem si jo želela. Mislim, da je prišel ob pravem času, vendar pa sva oba bila preveč zaposlena z delom in nama ni zneslo. Kar se mene tiče sem vesela in v redu," je dejala Maite kmalu po tem ko je par praznoval svojo dvoletno obletnico.

Na žalost pa je v letu 2008, medtem ko je Maite zaigrala v telenoveli "Cuidado con el Angel", poleg Williama Levya, par napovedal svoj konec, vendar nikoli nista razkrila razloga. Mediji so govorili, da je Maite zapustila njega.

Po osemnajstih mesecih samote je Maite ponovno odprla svoje srce in dala priložnost igralcu Carlosu de la MotiKljub temu, da je bilo govora o veliki ljubezni je odnos med njima trajal le nekaj tednov in Maite se je ponovno osredotočila na svoje delo v nadaljevanki "Triunfo del Amor" in seriji "Mujeres Asesinas." 

Leta 2010 je Maite dobila povabilo na zabavo od Pedro Damiana na kateri je spoznala igralca ter pevca Mane de la Parro


Iskra je preskočila na obeh straneh. V intervjuju sta povedala, da sta prišla skupaj zaradi glasbe. Mane je predlagal sodelovanje z Maite, ki pa ga je sprejela brez obotavljanja. Kasneje so ju začeli videvati vedno bolj skupaj in skupaj tako pogosto, da njima ni preostalo drugega, kot pa da priznata, da sta v zvezi.

Skupaj sta bila dve leti. Mediji so velikokrat ugibali o morebitni poroki, vendar pa se par ni dal motiti in je užival v ljubezni.

Svoj razhod sta napovedala preko Twitterja. Oboževalce pa sta prosila, da njun razhod spoštujemo. Kasneje je Mane de la Parra povedal, da bo ljubezen med njima trajala večno, čeprav nista več skupaj.





"Koko je oseba, s katero sem sedaj sposobna deliti in uživati v tem kar nama bo življenje ponudilo. V redu sva oba. Končno se počutim ljubljena," je dejala igralka na začetku razmerja

Zdi se, da gredo stvari počasi na pravo pot in oba dva gradita odnos korak za korakom. Govori se tudi o poroki. Pevka je pred parimi dnevi v intervjuju dejala, da je po dolgem času spet končno srečna. Njun odnos raste v svojem ritmu brez naglice.

       

1 komentar: