petek, 20. maj 2016

Alfonso Herrera v vlogi duhovnika v seriji The Exorcist



Zatem, ko je v Netflixovi seriji Sense 8 interprertiral homoseksualca, bo Alfonso Herrera sedaj interprertiral še duhovnika v FOXovi seriji The Exorcist. V seriji, ki trenutno še nima datuma izida, bo nastopila tudi igralka Geena Davis. "Interpretirati duhovnika je bila zanimiva izkušnja. Zelo nenavadno se je vplesti v ta svet duhovništva, spoznati njihove omejitve, gre za zelo zapleteno temo. Trenutno nam gre odlično, vendar me raje vprašajte kako je bilo čez kakšno leto dni, ko bo celoten projekt zaključen," je dejal nekdanji član skupine RBD.

Novica o očetovstvu igralca prav gotovo ne omejuje, saj ima v seriji eno izmed glavnih vlog. "Vesel in srečen sem, da sem lahko del tako pomembnega in ambicioznega projekta. To je na nek način priložnost, da bi se več Južnoameričanov uspelo prebiti na tamkajšnji trg dela," je še dodal.

Alfonso bo v seriji interpretiral duhovnika Tomasa Ortego. V Seriji bodo sodelovala tudi druga znana imena, kot so Geena Davis, Brianne Howey, Hanna Kasulka in Kurt Egyiawan.

Ni komentarjev:

Objavite komentar