četrtek, 3. marec 2016

Ucker je razočaral oboževalce travme Vondy


Christopher Uckermann je včeraj s svojimi izjavami na Twitterju presenetil marsikoga. Na svojem profilu je napisal, da ne želi več prejemati sporočil, ki vljučujejo besedo "Vondy". Pevec je že nekajkrat povedal, da je v zvezi z Natalio Tellez, a kljub temu oboževalci še vedno ustvarjajo fotomontaže in fotografije, na katerih sta skupaj z Dulce.

Christopher je napisal, da želi da se vse to konča, saj ne podpira trpinčenja. Dulce mu ni ostala dolžna in mu je odgovorila: "Resnično sem žalostna in razočarana kaj vse uporabljate za žalitve. Dobro veste, da je to bila samo telenovela, nehajte, prosim."

Pred nekaj  dnevi se je oglasila tudi Christopherjeva mama, ki je napisala, da je Dulce Christopherja zelo prizadela. Napisala je, da se z besedami ne da opisati tega, kar je Dulce naredila. Za kaj točno gre ne ve nihče. Govori se, da naj bi bila res zaljubljena in da to ni bila samo telenovela, kot želita prikazati nekdanja člana skupine RBD.

Veliko krivde pa ima sama Natalia, ki oboževalce Dulce Marie preko Twitterja žali in zmerja. Oboževalci ji niso bili dolžni in so ji vrnili. Christopher pa je imel vsega dovolj.

Pred leti, ko še ni imel punce pa smo od njega prejemali spodnja sporočila. Žalostno, da se je vse to kar naenkrat spremenilo.

Dul... danes je najin dan! Želiš na večerjo?

Vondys rad vas imam! Mir in ljubezen!

Ni komentarjev:

Objavite komentar