četrtek, 31. marec 2016

Dokumentarec skupine RBD je pripravljen



Producent Pedro Damian je več mesecev delal na dokumentarcu skupine RBD v katerem bodo pokazali stvari iz zaodrja, ki jih ni videl še nihče od nas. Pokazali bodo najlepše in najboljše trenutke Maite, Dulce, Anahi, Christiana, Christopherja in Alfonsa.

V ekskluzivnem intervjuju za "Televisa Espectáculos" je Pedro povedal naslednje: "Pokazali bomo tisto, česar oboževalci niso videli na televiziji in na odru. Prikazani bodo trenutki in skrivnosti, ki niso bile videne v javnosti."

Pojasnil je, da bo dokumentarec prvo izšel na spletni strani Blim: "To je za Blim, vendar smo v pogajalskem procesu, saj še vedno nimamo avtorskih pravic."

Čeprav je bilo veliko govoric, da nekdanji člani skupine RBD sploh niso prijatelji, je nekdanji menedžer povedal naslednje: "Vseh šest je zelo pomembnih in dosegajo svoje cilje na takšen ali drugačen način." 

Znano je, da je da bo ta dokumentarec eden izmed najpomembnejših in najdaljših tega stoletja, saj bo dolg več kot 160 ur. Zaenkrat datum najbolj pričakovanega dokumentarca še ni znan.

Ni komentarjev:

Objavite komentar