petek, 22. april 2016

RBD ponovno na samem vrhu svetovnih trendov



Na socialnem omrežju Twitter je skupina RBD ponovno prišla med svetovne trende. Razlog za to, da se je skupina pojavila na vrhu svetovnih trendov je ta, da je včeraj minilo 8. let od nastanka DVD-ja RBD Live In Brasilia.


21. april 2008 je datum, ko je skupina RBD nastopila v mestu Esplanada dos Ministerios ter zabeležila četrti največji koncert v Braziliji.

Konec leta 2007 je skupina RBD zaključila sezono koncertov po vsem svetu z njihovo turnejo "Celestial World Tour". Po koncu te turneje se je sekstet že pripravljal na novo turnejo in na promocijo novega CD-ja "Empezar Desde Cero."

Album se je najprej začel prodajati v ZDA, kjer so obiskali 17 mest in prav v vseh razprodali svoje koncerte. 

Potem je skupina s turnejo nadaljevala v Srednji Ameriki - Dominikanska Republika in Portoriko. Ko je skupina končala s koncerti v teh dveh državah, so se preselili v Južno Ameriko in s turnejo nadaljevali v Boliviji.

Edinstveno povabilo takratnega predsednika Lule, je skupina RBD nastopila na posebnem dogodku ob 48. letu starosti Brazilije, kjer so posneli DVD Live in Brasilia. Kot smo že omenili, je bil ta koncert v mestu Esplanada dos Ministerios in je bil največji koncert zasedbe RBD. Po poročanju portala MSN, je bil ta koncert četrti največji koncert doslej zabeležen v Braziliji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar