ponedeljek, 25. april 2016

Alfonso prikazuje trpljenje živali v parkih SeaWorld



Nekdanji član skupine RBD se je pridružil seznamu znanih osebnosti, ki govorijo v imenu živali v parkih SeaWorld. Za to je posnel prav poseben video oziroma dokumentarec, v katerem obstoja ta dejanja.

V videu za PETA Latino, Alfonso Herrera park opiše kot nenaraven, nenormalen in nečloveški. Na stotine kitov ubijalcev, delfinov, kitov in številnih drugih morskih živali je vsak dan pod neopisljivim stresom, saj ne živijo v pogojih, ki jih od njih zahteva narava.

Alfonso med ogledom parka pove: "Za kita ubijalca je povsem nenaravno, da je povsem miren v tem bazenu, medtem, ko v naravi s svojo družino preplavajo tudi do 100 milj."

Poleg tega je izpostavil škodo, ki si jo živali povzročajo med sabo zaradi frustracij, ki jih povzroča neprimerno okolje: "Grozno je te mogočne in veličastne živali gledati ujete v teh majhnih bazenih, kjer lahko plavajo v krogih in se iz obupa med seboj napadajo," je dejal. 

Vse, ki si video ogledajo naproša, naj ne obiskujejo in kupujejo vstopnic za takšne kraje. Medtem organizacija PETA navaja, da: "Živali niso naša last, da bi jih uporabljali in zlorabljali za našo zabavo."

Ni komentarjev:

Objavite komentar