sreda, 27. april 2016

Anahi napoveduje izid albuma in četrtega singla



Oboževalci Anahi ga bodo končno dočakali. Njen albuma seveda. Preko socialnih omrežij je mehiška pevka v nedeljo objavila, da bo njen težko pričakovani album luč sveta ugledal junija. 

"Junija bo končno izšel moj album. Ob tej priložnosti bomo organizirali podpisovanje avtogramov, ki bo popolna priložnost, da vas objamem in preživimo čas skupaj. Vsi tisti, ki se podpisovanja želite udeležiti, saj veste: junija v Mehiko. Ko bo datum določen, vas bomo obvestili," je nekdanja članica skupine RBD objavila na Instagramu. 

Ne pozabimo, da je njen prejšnji album Mi Delirio, izšel pred približno sedmimi leti. Pevka je priložnost izkoristila tudi za novico, da bo četrti singl plošče slišal na ime Amnesia. Zanimivo je, da je pevka pred nekaj meseci preko Facebooka s svojimi sledilci delila košček te pesmi, ki jo sama opisuje kot uspešnico. 

Rumba, Boom Cha in Eres so pesmi, ki jih je Anahi izdala v zadnjih mesecih in so tudi del nove plošče. Poleg že omenjenih pesmi ap bo na plošči mogoče slišati še Arena y Sol, Me Despido in Siempre Tu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar