sobota, 27. februar 2016

Peticija za vrnitev skupine RBD


Lani so oboževalci skupine RBD ustvarili peticijo z namenom, da bi nekdanje člane skupine naredili v lutkovni obliki in jih nato predstavili v enem izmed muzejev. Danes pa ponovno poteka še ena peticija. Tokrat oboževalci prosijo očeta, Pedra Damiana, da bi posneli četrto sezono telenovele Rebelde, ali pa vrnitev skupine RBD.

Pedro Damian, Televisa, igralci iz telenovele Rebelde in nekdanji člani skupine RBD, bodo mogoče rekli, da je ta ideja nerealna. Četrta sezona telenovele Rebelde? No, vsi mislimo, da je tretja sezona telenovele osvojila srca mnogih oboževalcev in nekatere scene so bile nepojasnjene, zato želimo nadaljevanje. Naprimer, želimo vedeti kaj se je zgodilo z vsakim posameznikom iz Rebelde ter Elitne šole, kaj se je zgodilo med pari kot so Diego in Roberta, Mia in Miguel, Lupita in Santos, Franco in Alma in še zadnje, kakšne odnose sta imeli Roberta in Mia kot sestri. 

(...) Pozivam vse oboževalce skupine RBD, da podpišejo to peticijo in da dosežemo njihovo vrnitev, ali pa vsaj četrto sezono.

Peticijo lahko podpišete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar