sreda, 17. februar 2016

Družina Velasco pričakala Papeža


Pred dvema dnevoma se je uresničil dolgo pričakovani dan. V Mehiko je prišel papež Frančišek, kjer se je med obiskom ustavil tudi v mestu Chiapas. Tam sta ga zelo lepo sprejela Manuel Velasco in njegova žena Anahi.

Papež je prispel ob 8:50 uri, ko je njegovo letalo pristalo na mednarodnem letališču Angel Albino Corzo v Tuxtli. Tam so ga nestrpno čakali Velascovi, ga pozdravili in se mu zahvalili, da je izmed vseh mest in držav prišel v Chiapas.

Poleg Velascovih ga je prav tako lepo sprejel tudi otroški zbor, ki mu je zapel par pesmi.


Papež se je nato odpravil v San Cristobal de Las Casas, kjer se je srečal s prebivalci. Naredil je mašo, ki je potekala na nogometnem stadionu Victor Manuel Reyna. Kasneje se je vrnil v Tuxtlo, kjer se je srečal z družinami. Svete maše sta se udeležila tudi Anahi in Manuel.


Oboževalci so nestrpno čakali na trenutek, ko bi Anahi v duetu z Julionom morala zapeti pesem posvečeno Papežu, a se to na koncu ni zgodilo.

Anahi ni edina od upornikov, ki naj bi pela za papeža. Med obiskom papeža v Mehiki, mu je zapel Diego Boneta (Rocco iz Rebelde), Belinda in drugi. Pevci so skupaj z otroki zapeli pesem "Luz" (Luč), ki je prav tako bila posvečena papežu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar