sobota, 6. junij 2015

Telenovela Antes Muerta Que Lichita je pravi izziv za Maite


Zaradi svoje vloge v novi prihajajoči telenoveli "Antes Muerta Que Lichita" je Maite ena od srečnic, ki lahko gre na delo brez make-upa, z neurejeno pričesko in starimi oblačili. Po drugi strani pa se bo morala zelo potruditi ter te spremembe kar se da najbolje izkoristiti z izgledom in pristopom, da bodo igralci Maite v tej vlogi dobro sprejeli. Maite oziroma Lichita bo žrtev mobinga.


Hkrati bo morala pozabiti na svoj glamurozni stil, ki je pri njej vedno prisoten. Ta ponedeljek so se začela snemanja te telenovele, v kateri med drugimi igrajo tudi Diego de Erice, Arath de la Torre, Sylvie Peoria, Sherlyn, Eduardo Santamarina, Chantal Andere, Ingrid Martz, Eleni Luz Gonzalez in Pablo Valentin.

Na prvem dnevu snemanja je bila prisotna tudi Rosy Ocampo, kjer je povedala, da je ta zgodba telenovele za Maite pravi izziv, saj se bo morala osredotočiti na nov videz, držo, ton in privaditi na novo verzijo Maite.

Telenovela "Antes Muerta Que Lichita" bo za razliko od drugih njenih telenovel zelo drugačna za dodatek pa bo še komična.


Pred nekaj tedni se je na Youtube pojavil videoposnetek, v katerem igralci prikažejo svoje lastnosti in videz. Med njimi je bila najbolj spremenjena prav Maite, ki bo sedaj gledalce morala očarati z kratkimi lasmi in debelimi obrvmi. Sprva so njen lik zelo skritizirali, saj naj bi izgledala podobno zgodbi Fernanda Gaitana in liku iz njegove telenoveli "Ugly Betty", ampak Maite je prepričana, da bo gledalce očarala s tem likom in bo dokazala, da je ta lik izviren telenovela pa original.

Ni komentarjev:

Objavite komentar