sreda, 22. april 2015

Mineva 7. let od koncerta v Braziliji



'Live in Brasilia' je peti DVD skupine RBD, ki je bil posnet 21.04.2008 ob 48. letu starosti Brazilije pred več kot pol milijona ljudi.

Aprila leta 2007 je skupina prišla v Brazilijo s svojo turnejo Celestial World Tour. Takratni predsednik Brazilije, Lula Da Silva je skupino povabil v svoj dom, kjer jih je poleg nogometne tekme med njim ter skupino vprašal, če bi nastopili na 48. obletnici Brazilije, ki je potekala naslednje leto.

Zanimivosti:
- Poncho in Maite sta med koncertom s svojima kamerama snemala koncert.
- Anahi je nosila velike slušalke skozi celoten koncert, ker je imela probleme s sluhom, saj ji je ena oboževalka v Kolumbiji preveč od blizu kričala na uho in jih je zaradi varnosti morala nositi.
- Zaradi prevelike vročine je več kot 160 oboževalcev padlo v nezavest.
- Koncert je bil na sredini pesmi "Y No Puedo Olvidarte" prekinjen zaradi nereda v publiki, saj so polomili sprednje ograje. Prekinili pa so ga zaradi tega, da se ne bi slučajno ponovila tragedija iz leta 2006 v Sao Paulu. Kasneje se je skupina vrnila na oder in ponovno odpela to pesem.
- Med pesmijo "I Wanna Be The Rain" je oboževalka prišla na oder in so ponovno morali prekiniti pesem. Na koncu so jo odpeli ponovno od začetka.
- Pri nekaterih pesmih, ki jih je Anahi pela v ospredju, torej na koncu odra so ji varnostniki, ki so stali spodaj gledali pod krilo.
- Koncert je bil brezplačen.

Ni komentarjev:

Objavite komentar